La teva veu
Oidà!
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
25 gener 2023 · 923
autor@
Reeducant les violències
Reeducant les violències




Xerrada com acompanyem la sexualitat 3-5 anys

xerrada per famílies a La Garriga




Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Reeducant les violències
Reeducant les violències

Som un equip multidisciplinar de professionals en l’àmbit de la intervenció social. Treballem des de posicions prospectives, generant eines per afrontar les violències en entorns emmarcats dins dels rols patriarcals. Contem amb el recolzament d’expertes de diferents àmbits per a la realització de formacions en matèria de violència de gènere i intervenció psicosocial.


Des de Reeducant les Violències actuem per construir una societat més igualitària on les persones se sentin segures i respectades, sense importar el gènere ni cap altre atribut. Acompanyem a les persones i empreses que vulguin iniciar un procés de creixement i transformació personal, contribuint a la formació d’una societat més igualitària i inclusiva. Treballem amb persones, de forma individual i col·lectiva, des de diversos espais, l’àmbit educatiu, la institució pública i l’empresa privada.

La cooperativa Reeducant les violències, és una iniciativa de tres sòcies i es constitueix en el 2022. Les tres compartim el desig de treballar amb la comunitat per a contribuir a la creació d’una societat més igualitària. Volem un món on no hi hagi lloc per a actituds masclistes. Donem eines a les persones i facilitant la realització dels canvis necessaris per a arribar a una societat sense violències.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...