La teva veu
Oidà!
La Circula...
Laura Cros...
peix a cas...
El Rinclow...
Xevi Gonza...
Jordi Bosc...
CataNostru...
NO ÉS MÀ...
Nadine Cam...
Daniele Di...
Comarques ...
Reeducant ...
Laura Sola...
Peixaterie...
Receptes E...
Yolanda - ...
Molí de l...
Elisenda S...
Mas Jalech
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
La Vegana ...
03 març 2021 · 937
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Dia Mundial de la Vida Silvestre

Avui se celebra el dia Mundial de la vida silvestre!

Les Nacions Unides va proclamar el dia 3 de març com el dia mundial de la vida silvestre. Com tots aquests dies declarats per les Nacions Unides,  serveixen per recordar o reivindicar algun fet o causa necessària, que ens serveixi per prendre consciència i treballar-hi cada dia.


Aquest any va dedicat especialment als boscos i els mitjans de subsistència .


Aprofitem per celebrar i crear consciència del món que ens envolta, de la bellesa i la varietat de la flora i la fauna que ens rodeja i habita al nostre entorn.
Malauradament, moltes de les activitats i de la relació que tenim amb el planeta i amb la vida que hi ha no sempre són sostenibles, explotant els recursos i posant en perill la biodiversitat del planeta.

Prenem consciència per lluitar per un món on sapiguem cuidar i preservar-hi la vida!

Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'al...