La teva veu
mel el remei
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
18 desembre 2020 · 3573
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




S'acosta el Nadal: 4 Postres per fer amb els nens

3,2,1.... Compte enrere per les vacances de Nadal... infantils! ;)
Per tal que no us avorriu hem preparat una selecció de postres que podeu fer aquests dis amb els nens inspirats en el Nadal  

Piruletes de poma amb xocolata i fruits secs

2 o 3 pomes, nous, nabius dessecades, festucs... xocolata per fondre?rc=


https://totnens.cat/piruletes-de-poma-amb-xocolata-i-fruits-secs/

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/2 o 3 pomes, nous, nabius dessecades, festucs... xocolata per fondre?rc=



Galetes de gingebre sense sucre

200 g de farina integral (pots escollir qualsevol de les nostres varietats: farina de civada, farina de blat sarraí, farina de blat de moro, farina d’arròs, farina de kamut o farina de fajol.), 100 g de xarop d’atzavara, 25 g d‘oli d’oliva verge extra, 1 cullerada petita de gingebre en pols, 1 cullerada petita de canyella en pols, 1 cullerada petita de bicarbonat?rc=


https://doctorveg.wordpress.com/2017/12/22/recepta-de-nadal-galetes-de-gingebre-sense-sucre/

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/200 g de farina integral (pots escollir qualsevol de les nostres varietats: farina de civada, farina de blat sarraí, farina de blat de moro, farina d’arròs, farina de kamut o farina de fajol.), 100 g de xarop d’atzavara, 25 g d‘oli d’oliva verge extra, 1 cullerada petita de gingebre en pols, 1 cullerada petita de canyella en pols, 1 cullerada petita de bicarbonat?rc=






 





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva