Avui la
verdura estrella és la
coliflor, una verdura boníssima i de temporada, però que sovint acabem avorrint per no saber treure-li el màxim partit a la cuina. Avui us enllacem 4 receptes amb algunes idees amb la coliflor com a ingredient principal!
Bon profit!
Rotllo de pasta al forn farcit amb coliflor i espinacs
250 grams de coliflor,
2 cullerades soperes d'oli d'oliva,
125 grams d'espinacs,
250 grams de mató,
50 grams de parmesà ratllat,
½ remet de julivert,
1 llimona,
Sal,
Pebre del molí,
1 cullerada d'oli d'oliva per al motlle,
2 rotlles de massa de pasta, 125 grams cadascun
2 dl de crema agra de llet
1 cullerada de llavors de sèsam.
?rc=oida-blog-45
www.receptes.cat/recepta12867/rotllo_de_pasta_al_forn_farcit_amb_coliflor_i_espinacs
Llista compra Oidà! https://oidà.cat/
250 grams de coliflor,
2 cullerades soperes d'oli d'oliva,
125 grams d'espinacs,
250 grams de mató,
50 grams de parmesà ratllat,
½ remet de julivert,
1 llimona,
Sal,
Pebre del molí,
1 cullerada d'oli d'oliva per al motlle,
2 rotlles de massa de pasta, 125 grams cadascun
2 dl de crema agra de llet
1 cullerada de llavors de sèsam.
?rc=oida-blog-45
Base de pizza de coliflor (per a 4 persones)
350 gr. de coliflor, 3 c/s de queso parmesano rallado, 2 c/s de queso emmenthal rallado, 2 huevos M, 1 c/s de aceite de oliva virgen extra, Una pizca de sal, 1 c/p de orégano?rc=oida-blog-45
https://blogdecuina.blogspot.com/2018/01/base-de-pizza-de-coliflor.html
Llista compra Oidà! https://oidà.cat/350 gr. de coliflor, 3 c/s de queso parmesano rallado, 2 c/s de queso emmenthal rallado, 2 huevos M, 1 c/s de aceite de oliva virgen extra, Una pizca de sal, 1 c/p de orégano?rc=oida-blog-45
Crema de coliflor amb un toc de gingebre
400 g de coliflor molt tendra,
18 g de gingebre,
500 g de poma,
400 ml d’aigua,
20 ml d’oli d’oliva verge extra,
50 ml de suc de llimona,
sal?rc=oida-blog-45
https://www.cuina.cat/receptes/crema-de-coliflor-amb-un-toc-de-gingebre_31062_117.html
Llista compra Oidà! https://oidà.cat/400 g de coliflor molt tendra,
18 g de gingebre,
500 g de poma,
400 ml d’aigua,
20 ml d’oli d’oliva verge extra,
50 ml de suc de llimona,
sal?rc=oida-blog-45
Pastís de mill i coliflor amb crema de carbassa
1 vas de mill rentat i escorregut,
3 vasos d’aigua mineral o caldo,
3 cebes tallades a quadradets,
½ coliflor tallada petita,
¼ de culleradeta de cúrcuma, pebre negre acabat de moldre,
Oli d’oliva verge extra,
Sal marina fina,
PER A LA PRESENTACIÓ:
Crema de carbassa o salsa de tomàquet,
Avellanes torrades pelades i trossejades,
Sèsam negre,
Julivert o cibulet picat?rc=oida-blog-45
https://etselquemenges.cat/receptes/cuinera-montse-vallory/pastis-de-mill-i-coliflor-amb-crema-de-carbassa
Llista compra Oidà! https://oidà.cat/1 vas de mill rentat i escorregut,
3 vasos d’aigua mineral o caldo,
3 cebes tallades a quadradets,
½ coliflor tallada petita,
¼ de culleradeta de cúrcuma, pebre negre acabat de moldre,
Oli d’oliva verge extra,
Sal marina fina,
PER A LA PRESENTACIÓ:
Crema de carbassa o salsa de tomàquet,
Avellanes torrades pelades i trossejades,
Sèsam negre,
Julivert o cibulet picat?rc=oida-blog-45