La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
19 juliol 2022 · 2184
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Crema freda de remolatxa i poma

Amb aquests dies de calor, poques coses vénen més de gust que un sopar lleuger en forma d’amanida, o bé un bon gazpacho. Però si ja heu provat totes les variants d’amanida possibles i heu experimentat amb el gazpacho de síndria que us proposàvem fa uns dies, potser voleu innovar amb aquesta crema de remolatxa i poma tan refrescant i colorida, que a més a més ens aportarà, gràcies a la remolatxa, gran quantitat de vitamines i minerals boníssims per a la salut.
 
 

Ingredients

 
 
  • 4 tasses d'aigua
  • 4 remolatxes mitjanes, d'uns 150 g cadascuna, pelades i tallades a daus
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 2 pomes tipus gala, pelades i tallades a daus
  • 1 cullerada de nou moscada
  • 1/2 culleradeta de coriandre mòlt
  • 1/2 tassa de llet de coco (en llauna)
  • una mica de julivert fresc picat
  • un pessic de sal
  • oli d’oliva verge extra
 
 

Procediment

 
Bullim 4 tasses d'aigua en una olla gran. Afegim la remolatxa, el suc de llimona i la sal. Ho deixem tapat durant 7 min.
 
 
Afegim les pomes juntament amb la nou moscada i el coriandre. Continuem la cocció, l’olla tapada, fins que la remolatxa i les pomes estiguin tendres, uns 10 min més.
 
 
Traiem del foc i ho deixem refredar a temperatura ambient, uns 30 min.
 
 
Aboquem la crema a la batedora. Hi afegim la llet de coco i remenem fins que quedi homogeni.
 
 
Posem la crema a la nevera durant 1 hora aproximadament, o fins que s’hagi refredat.
 
 
Servim amb julivert fresc i un raig d’oli d’oliva verge extra (opcional).
 
 
 
Que aprofiti!


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...