autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Crema freda de remolatxa i poma
Amb aquests dies de calor, poques coses vénen més de gust que un sopar lleuger en forma d’amanida, o bé un bon gazpacho. Però si ja heu provat totes les variants d’amanida possibles i heu experimentat amb el
gazpacho de síndria que us proposàvem fa uns dies, potser voleu innovar amb aquesta crema de remolatxa i poma tan refrescant i colorida, que a més a més ens aportarà, gràcies a la remolatxa, gran quantitat de vitamines i minerals boníssims per a la salut.
Ingredients
-
4 tasses d'aigua
-
4 remolatxes mitjanes, d'uns 150 g cadascuna, pelades i tallades a daus
-
1 cullerada de suc de llimona
-
2 pomes tipus gala, pelades i tallades a daus
-
1 cullerada de nou moscada
-
1/2 culleradeta de coriandre mòlt
-
1/2 tassa de llet de coco (en llauna)
-
una mica de julivert fresc picat
-
un pessic de sal
-
oli d’oliva verge extra
Procediment
Bullim 4 tasses d'aigua en una olla gran. Afegim la remolatxa, el suc de llimona i la sal. Ho deixem tapat durant 7 min.
Afegim les pomes juntament amb la nou moscada i el coriandre. Continuem la cocció, l’olla tapada, fins que la remolatxa i les pomes estiguin tendres, uns 10 min més.
Traiem del foc i ho deixem refredar a temperatura ambient, uns 30 min.
Aboquem la crema a la batedora. Hi afegim la llet de coco i remenem fins que quedi homogeni.
Posem la crema a la nevera durant 1 hora aproximadament, o fins que s’hagi refredat.
Servim amb julivert fresc i un raig d’oli d’oliva verge extra (opcional).
Que aprofiti!