La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
28 juny 2022 · 1870
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Gaspatxo de síndria

De ben segur que heu tastat tot tipus de gaspatxo, el gaspatxo de síndria té un sabor molt suau i és un entrant molt refrescant per ara l'estiu.

Ingredients

(aprox. per 1 litre)

500 gr de tomàquet madur
500 gr de síndria (ja amb la pell treta)
1/4 de ceba tendra
1 gra d'all (opcional)
1 pebrot verd italià
1/2 culleradeta de sal.
Vinagre de vi blanc o de poma
2-4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
Molla de pa (opcional)

Elaboració

Talla a rodalles la síndria i treu-li la pell i les llavors que pugui tenir.
Renta els tomàquets i el pebrot verd. Treu totes les llavors del pebrot i talla'l a rodalles gruixudes. Els tomàquets pots tallar-los a quarts traient la part central si està dura.
Pela el quart de ceba tendra retirant la part més externa.
Pela l'all en privat
Posa tots aquests ingredients en una batedora o robot i tritura-ho tot.
Un cop triturat passa per un colador fi o una mica més gruixut depenent de com t'agradi la textura en el gaspatxo.
Si vols donar-li una textura més densa és el moment d'afegir-hi la molla de pa (previament remullat) amb el gaspatxo.
Ara és el moment d'afegir-hi vinagre, oli i sal. Passa la batedora i rectifica de sal i vinagre segons el teu gust.
Deixar reposar i posar a la nevera per consumir-lo ben fresquet!



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oli bio coco 250ml
Oli bio coco 250ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...