No et perdis aquesta selecció de receptes d'aprofitament, bones, sanes i sense llençar res!
Sopa de ceba
1 kg de cebes tallades a la juliana, 4 llesques de pa sec, oli d'oliva, pebre negre, aigua, sal
?rc=
https://catalunyacuina.com/sopes/sopa-ceba
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/1 kg de cebes tallades a la juliana, 4 llesques de pa sec, oli d'oliva, pebre negre, aigua, sal
?rc=
Trinxat de carn d'olla
Sobrants de la carn d'olla com:
1 tall de cansalada,
1 botifarra negra,
1 botifarra blanca,
1 tros de pollastre o gallina amb els seus menuts,
1 tros de pit o de coll de xai,
salsa de tomà quet?rc=
https://catalunyacuina.com/carns/trinxat-carn-dolla
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/Sobrants de la carn d'olla com:
1 tall de cansalada,
1 botifarra negra,
1 botifarra blanca,
1 tros de pollastre o gallina amb els seus menuts,
1 tros de pit o de coll de xai,
salsa de tomà quet?rc=
Frittata de pasta i verdura
200gr. espaguetti a la bolognesa,
1 patata a daus petits,
1 ceba vermella en juliana,
6 puntes d'espà rrec verd,
1/2 pebrot vermell a daus petits,
4 o 5 cebes tendres picades,
150cl. llet o nata lÃquida per cuinar,
herbes fresques (romanÃ, farigola, alfà brega, timó, etc...),
100gr formatge (parmesà , grana padano o barreja de formatges),
pebre negre en pols,
4 ous batuts,
oli d'oliva,
sal?rc=
https://catalunyacuina.com/pasta/frittata-pasta-verdura
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/200gr. espaguetti a la bolognesa,
1 patata a daus petits,
1 ceba vermella en juliana,
6 puntes d'espà rrec verd,
1/2 pebrot vermell a daus petits,
4 o 5 cebes tendres picades,
150cl. llet o nata lÃquida per cuinar,
herbes fresques (romanÃ, farigola, alfà brega, timó, etc...),
100gr formatge (parmesà , grana padano o barreja de formatges),
pebre negre en pols,
4 ous batuts,
oli d'oliva,
sal?rc=
Croquetes de carn d'olla
carn i verdura sobrant de l'Escudella i carn d'olla, farina,llet,ou, pa ratllat, oli per fregir,sal ?rc=
https://catalunyacuina.com/tapes/croquetes-carn-dolla
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/carn i verdura sobrant de l'Escudella i carn d'olla, farina,llet,ou, pa ratllat, oli per fregir,sal ?rc=