700 g de Fideus per fideuà, 8 Botifarres crues, 600 g de Bolets variats (trompetes de la mort, ceps ...), 5 Dents d'all molt picats, 2 Cebes picades, Sal i pebre negre mòlt, Oli d'oliva verge extra, Caldo vegetal, Julivert fresc i farigola, Sal?rc=
Arròs tipus bomba, Ceba tendre, Porro, Camagrocs, Trompetes de la mort, Brou de au, Vi blanc, Nata liquida, Formatge, Oli, Gingebre, Pebre vermell, Sal?rc=
2 o 3 rovellons, 3 tomàquets cirerols pera, 2 cullerades abundants d’oli, ¼ de ceba, una punteta de bitxo, abundant julivert, Espaguetis?rc=
500 gr. de bolets barrejats (camagrocs, moixernons, fredolics, rovellons, ceps… els que puguem aconseguir de temporada), 2 cebes mitjanes, 300 ml. de crema de llet, 100 ml. de llet, 6 ous, 80 gr. de mantega, Una copeta de vi blanc del Penedès, 1 cullerada de salsa Perrins?rc=
1 ceba, 300 gr de ceps, bolets, xampinyons, 200 ml de nata, Sal, Nou moscada, Pebre, Oli d’oliva?rc=