Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general
Us presento el meu batut preferit, que és versàtil, senzill, equilibrat i, sobretot, boníssim! Per mi, la millor manera de consumir més verdures de fulla verda, ja que sense adonar-te’n estàs menjant espinacs per esmorzar o berenar a l’estil Popeye 💪🥬. A més, passen completament desapercebuts, ho prometo!
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
Opcional:
canyella en pols
llavors de carbassa (o el que tingueu a mà: ametlles, anous…) de “topping”
Can Tria Ecològic : Estem en una masia on fem producció ecològica de verdura, maduixots i pans en un forn de llenya..
La única preparació que requereix aquesta recepta és el plàtan, que s’ha de pelar, tallar i congelar la nit abans (en un tupper o una bossa apta per a congelador). Si la vostra batedora / processador d’aliments no és gaire potent, us ajudarà tallar-lo en trossos més petits. Congelar el plàtan és molt important, ja que d’altra manera queda una consistència bastant diferent. Però si no en teniu cap a mà i voleu fer la recepta ara mateix, podeu afegir-hi uns quants glaçons.
A part d’això, la resta no té més truc. Tirem tots els ingredients, menys les llavors, a la batedora i batem fins que quedi tot ben barrejat. És millor que el plàtan congelat / els glaçons (si en feu servir) no toquin directament les fulles de la batedora, ja que amb el temps es podria deteriorar. Així, millor que posem els espinacs o les nabius a la base.
Depenent de si heu posat més o menys suc, i més o menys plàtan, us quedarà un batut que podreu servir en un bol i menjar amb cullera, o bé que serà millor prendre com un batut tradicional, en un got.
Com a toc final, afegim les llavors de carbassa (o els fruits secs o qualsevol altre topping que vulgueu).
Us animo a experimentar amb la recepta i a fer-vos-la vostra, i ja em direu què tal us sembla!
Hola! Em faig dir "la vegana mandrosa", però les meves receptes són per a tothom: vegans, no vegans, mandrosos o no ;) Benvinguts!
Et vull animar a incorporar algunes de les meves creacions al teu dia a dia perquè mengis més plantes, que són sanes pel teu cos, cap, butxaca, i per aquest planeta meravellós on tenim la sort de viure <3
No sóc nutricionista (!), però fa 4 anys que m'alimento a base de plantes i he fet bastanta recerca sobre el tema. El meu metge em diu que segueixi fent el que estic fent, ha ha.
Què més? M'agrada el moniato! I les nabius! I l'hummus! Menjo més variat ara que quan era omnívora, la veritat. M'agrada debatre i compartir idees, i no et jutjaré pel simple fet que no siguis veggie, jo tampoc no ho era.
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
Uneix-te a la llista dels dimecres i guanya un val de 10 a 100 euros !!! >>
Uneix-te a la llista dels dimecres!
Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!