La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Nadine Campos
mel el remei
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Eco Agricultura MARJALA
Receptes Express
Laura Solans
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
09 octubre 2024 · 157
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Truita de moniato i espinacs

Per variar una mica la truita de patates i ara que és temps de moniatos us proposem aquesta recepta
Recepta i imatge original: shoothecook

 
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 10 min
Temps total: 20 min
Racions: 6
 
 

Ingredients

  • 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 ceba
  • 500 g de moniatos (2 de mitjans)
  • 4 ous grans
  • 40 g d'espinacs rentats i trossejats
  • 1 culleradeta de sal
 

Elaboració

- Pela i talla els moniatos en rodanxes de 3-4 mm. Els cuinarem abans de fer la truita per evitar fregir-los amb massa oli. Us dono 2 mètodes per fer-ho:
 
  • Mètode 1: coure els moniatos en làmines durant 4 minuts en una cassola amb aigua bullent.
  • Mètode 2: posa les làmines de moniato en un bol amb una mica de sal i 1 cullerada d'oli d'oliva, remena perquè s'impregnin i cobreix el bol amb film. Posa-ho al microones a màxima potència durant 10 minuts o fins que estiguin tendres.
- Mentrestant, sofregeix la ceba en una paella amb 2 cullerades d'oli durant uns 5 minuts. Si vols, també pots afegir la ceba picada al bol del moniato i cuinar-la al microones.
 
- Bat els ous en un bol, barreja-ho amb les espinacs, els moniatos i la ceba, afegeix sal al gust i barreja-ho tot bé.
 
- Qualla la truita a la mateixa paella amb 1 cullerada d'oli, uns 4 minuts per un costat i 2-3 minuts més per l'altre. Això ja depèn de si t'agrada més o menys feta.
 
 
*Notes de la recepta:
 
Tant si fas els moniatos cuits com al microones queda bé!



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Carbassa confitada (verd)
Carbassa confitada (verd)

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...