La teva veu
mel el remei
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
14 setembre 2023 · 666
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




'Tacos' vegetarians amb fesols i carbassa

Imatge i recepta original: shoothecook.es


INGREDIENTS

  • 2 tasses de carbassa tallada a daus petits
  • 1 tassa de fesols cuits
  • 1 tassa de fulla verda: canonges, espinacs…
  • 1 advocat madur
  • 1 cogombre a rodanxes fines
  • 2 ravanets tallats a rodanxes fines
  • 1 tros de formatge feta
  • 1 llima

ELABORACIÓ

Preescalfem el forn a 180°C. i preparem una safata amb paper vegetal per anar al forn.
 
Col·loquem els trossos de carbassa a una safata per al forn, barregem en un got una cullerada d'oli amb  ¼ culleradeta de comí i  ¼ culleradeta de pebre dolç o picant. Afegim aquesta barreja damunt la carbassa i ho remenem bé. Ho posem al forn durant 20’ a 180°C.
 
Mentrestant, dins un bol, triturem l'advocat amb una forquilla i afegim un rajolí de suc de llima, sal i pebre al gust. Ho reservem.
 
Per muntar els tacos primer escalfem les coquetes de blat de moro al microones o a la paella amb oli. Les escalfem un minut per cada costat o fins que agafin calor i quedin toves per poder-les doblegar.
 
Col·loquem les rodanxes de cogombre al centre de la coqueta i per sobre li afegim les fulles verdes. Afegim la carbassa, els ravanets, els fesols i un parell de cullerades de l'advocat triturat. Per acabar esmicolem una mica de formatge feta per sobre. Pots servir uns trossos de llima per exprimir sobre els tacos, boníssim!


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Carbassa confitada (verd)
Carbassa confitada (verd)

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...