La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
15 setembre 2021 · 2432
autor@
Eulàlia Martínez




TRUITA DE BACALLÀ

(per a 4 persones)

Ous ecològics
Ous ecològics

Ous ecològics Entrevinyes: Som una empresa familiar dedicada a la producció d'ous ecològics de gallina. La nostra granja està situada a Vila-rodona, a la serra prelitoral de Catalunya, a u...



Tonyina Vermella fresca (filet 200g)
Tonyina Vermella fresca (filet 200g)

Peix i Marisc Jordi Barcelona: Profesionals en actiu desde el 1969. Comprem el millor del mar diàriament, per vendre'l a la nostre paradeta o portarte'l a casa! També t’ho posem fàcil am...


 Ingredients:

  • (400 gr.) bacallà dessalat
  • all * (optatiu)
  • 6 ous
  • pebre negre
  • oli d’oliva

Elaboració:

  1. El bacallà, ja dessalat i ben escorregut, l’esqueixes.
  2. En una paella, amb una mica d’oli, sofregeixes el bacallà amb l’all pelat i trinxat. Reserva’l.
  3. Bats els ous amb una mica de pebre negre i sal.
  4. A la mateixa paella on has sofregit el bacallà (li afegeixes una mica d’oli, si cal), hi poses els ous batuts i deixes que quallin una mica. Li afegeixes el bacallà i ja pots continuar com amb qualsevol truita.

Bon profit!

- Fàcil de preparar
- El bacallà el pots dessalar tu mateix/a o comprar-lo dessalat
- Pots acompanyar la truita amb una bona amanida, per exemple






Peix a Casa
Peix a Casa

Peix i marisc fresc seleccionat. Tria productes, preparació, dia d'entrega i t'ho portem a casa gratis. Fàcil, ràpid i còmode!





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Eulàlia Martínez

Sóc l'Eulàlia i m'agrada cuinar. De manera senzilla, com vaig aprendre de petita, gairebé sense adonar-me'n, ajudant la mare. Les meves receptes són pel dia a dia: plats amb sabor, senzills de preparar, amb productes de temporada sempre que es pugui. I de proximitat. Crec en tot això, ho estimo.

Ah! i no hi poso mai all als plats, ja ho veureu. No hi tinc res en contra, quedi clar. És que em costa de pair, i l'evito tant com puc...

Per a mi cuinar, no és (només) un acte de supervivència, sinó de vivència en majúscula: em lliga a la terra, a l'aire i a l'aigua, als colors i olors de les estacions, a la gent del meu voltant, als avantpassats, al cor de aquells per a qui cuino... Cuinar és un art, a l'abast de tots. Només cal posar-s'hi, amb amor.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge del Tupí
Formatge del Tupí

Ca d'Antema: Som productors de carn de vedella, carn de porc i ertesants de tot el que comporta la seva producció.