La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
16 març 2022 · 1028
autor@
La Vegana Mandrosa




Saltejat de llenties i mongetes verdes amb formatge d'anacards


Senzill no vol dir avorrit, i us ho demostro amb la recepta d’avui! 
 
He començat coent bastantes llenties per així tenir-ne al llarg de la setmana, i per dinar m'he fet aquest plat tan ràpid i fàcil.
 
En un moment he descongelat mongetes a la mateixa paella, amb un raig d'oli i sal, i li he tirat un tomàquet de sucar. Ho he deixat uns minuts a foc mig perquè agafés el gustet del tomàquet i una mica de color, i ja està!
 
Per sobre li he afegit aquest formatge a base d'anacards que havia comprat per una festa que no es va acabar fent.. Està prou bo, jo no sóc fan dels formatges vegetals però el vaig deixar provar a dues amigues no veganes i els hi va encantar! Això sí, és totalment opcional, de manera que si no teniu res semblant per casa podeu amanir el plat amb oli i sal al gust, i un bon raig de llimona (un cop tret del foc per conservar la vitamina C i ajudar en l'absorció del ferro de les llenties), i quedarà boníssim! 
 
Aquí teniu la vídeo-recepta, i al peu de foto un consell per a coure més eficientment... Què us sembla? Feu servir aquesta tècnica? Expliqueu-m’ho als comentaris! 


 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Vegana Mandrosa

Hola! Em faig dir "la vegana mandrosa", però les meves receptes són per a tothom: vegans, no vegans, mandrosos o no ;) Benvinguts!

Et vull animar a incorporar algunes de les meves creacions al teu dia a dia perquè mengis més plantes, que són sanes pel teu cos, cap, butxaca, i per aquest planeta meravellós on tenim la sort de viure <3

No sóc nutricionista (!), però fa 4 anys que m'alimento a base de plantes i he fet bastanta recerca sobre el tema. El meu metge em diu que segueixi fent el que estic fent, ha ha.

Què més? M'agrada el moniato! I les nabius! I l'hummus! Menjo més variat ara que quan era omnívora, la veritat. M'agrada debatre i compartir idees, i no et jutjaré pel simple fet que no siguis veggie, jo tampoc no ho era.

Salut i plantes :)

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
CERVESA BLAT LO VILOT
CERVESA BLAT LO VILOT

Can Tria Ecològic : Estem en una masia on fem producció ecològica de verdura, maduixots i pans en un forn de llenya..