autor@
                
                    
                    Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
                    
                 
                
                
                
             
            
            
	    
            Salmó amb salsa d'all i llimona
            
               
            
            
            
            
             
             
            
            
             	 
	Ingredients
	Per a 3 persones
	 
	- 
		600 g de salmó
- 
		2 dents d'all
- 
		3 cullerades de mantega (60 g)
- 
		Suc de 1/2 llimona
- 
		3 branquetes de julivert
- 
		Oli d'oliva, sal i pebre
	
	Preparació
	 
	Posa un rajolí d'oli en una paella i, mentre s'escalfa, condimenta el salmó amb sal i pebre al gust per ambdues cares. Quan l'oli estigui calent, posa el salmó a la paella amb la pell cap avall. Cuina de 3 a 4 minuts a foc mitjà-alt per cada costat i mou-lo de tant en tant perquè es cuini de manera uniforme.
	 
	Col·loca el salmó amb la pell cap avall. Afegeix la mantega i els alls picats i, mentre aquests es cuinen, ruixa el salmó amb la salsa que es va generant.
	 
	Incorpora les rodanxes de llimona, el suc de mitja llimona i les fulles de julivert picades. Quan la mantega s'hagi daurat, retira del foc. Aquest procés dura uns 2 o 3 minuts.
	 
	Serveix en una safata o plat ben regat amb la salsa i amb les rodanxes de llimona al costat.
	 
	
	Els meus consells per preparar Salmó en salsa d'all i llimona:
	 
	Amb el suc de mitja llimona és suficient per donar-li un toc cítric, però si t'agrada amb més sabor a llimona, pots afegir-ne una mica més.
	És important que el retiris del foc quan la mantega s'hagi acabat de daurar.
	El salmó és un peix que sol agradar a tothom i té tantes formes de preparar-lo que és un d’aquests peixos molt pràctics.