Tallem la pasta de full a tires d'uns 5 cm de gruix
Tallem les pomes per la meitat, els hi traiem la part del mig i les tallem a làmines fines
Un cop tenim la poma tallada untem amb melmelada les franjes de pasta de full deixant només sense cobrir uns 2 cm de cada costat.
Escalferm la poma al microones durant 2 minuts aproximadament per poder donar-li la forma de pètals
Comencem a muntar les roses un cop s'hagin refredat una mica. Col·loquem 4 tires de poma sobre la part de la pasta brisa que té melmelada, però cobrint només la meitat.
Enrotllem la pasta de full i ajuntem els extrems i un cop fetes les anem deixant a la safata per al forn (o motlle especial per a magdalenes) prèviament engreixat.
Encenem el forn a 180ºC a dalt i a baix. Mentre s'escalfa podem una mica de sucre i de canyella en pols a cada rosa.
Un cop el forn està calent hi posem les roses durant uns 30 minuts aproximadament. Passada aquesta estona retirem la safata del forn i deixem refredar abans de desmotllar-les.
Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromà tiques de manera artesanal. Tenim una hectà rea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà ) a 1000 metres d'alÃ...