La teva veu
L'Encaix Espai de joc
Laura Crosas Gonzalez
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Oidà!
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
10 maig 2023 · 912
autor@
Casa Bella natura
Risotto de Ceps

INGREDIENTS

  • – Un paquet de risotto Casabella
  • – Oli d’oliva o mantega
  • – Sal
  • – Permesà
  • – Galetes de ceps
 

PREPARACIÓ

En una cassola possem oli d’oliva o mantega i roseguem l’arròs, tirem un rajolí de vi, d’oparto i ho cobrim d’aigua, remanem de tan en tan podem afegir més aigua si es necessari, salem al gust. Un cop cuit, hi podem afegir permesà i decorar-lo amb galetes de cep casabella.

 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Casa Bella natura

Fundada per les germanes Àngels i Rosa , l’any 2008 neix Casabella Natura. A Casabella som responsables de la major part del cicle dels nostres productes ja que plantem, recol.lectem, envasem, etiquetem i fem arribar el producte fins al consumidor. La garantia de qualitat dels nostres productes és i serà el nostre fet diferencial atès que aquesta és la nostra raó de ser.

Utilitzem ingredients de primera qualitat, de proximitat i ecològics.

Som especialistes en dos productes molt apreciats entre els apassionats del món gastronòmic: els ceps i les Nyàmeres, aquestes de cultiu propi.

Treballem cada dia amb un únic horitzó que és el mateix que vam heretar: fer la nostra contribució a que el mercat pugui apreciar que els productes naturals i de qualitat estan a l´abast. I estem convençudes que aquest model d’ alimentació ha de ser el centre de la nostra dieta. Al capdevall som i serem allò que mengem

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva