La teva veu
mel el remei
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
10 maig 2023 · 1031
autor@
Casa Bella natura
Risotto de Ceps

INGREDIENTS

  • – Un paquet de risotto Casabella
  • – Oli d’oliva o mantega
  • – Sal
  • – Permesà
  • – Galetes de ceps
 

PREPARACIÓ

En una cassola possem oli d’oliva o mantega i roseguem l’arròs, tirem un rajolí de vi, d’oparto i ho cobrim d’aigua, remanem de tan en tan podem afegir més aigua si es necessari, salem al gust. Un cop cuit, hi podem afegir permesà i decorar-lo amb galetes de cep casabella.

 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Casa Bella natura

Fundada per les germanes Àngels i Rosa , l’any 2008 neix Casabella Natura. A Casabella som responsables de la major part del cicle dels nostres productes ja que plantem, recol.lectem, envasem, etiquetem i fem arribar el producte fins al consumidor. La garantia de qualitat dels nostres productes és i serà el nostre fet diferencial atès que aquesta és la nostra raó de ser.

Utilitzem ingredients de primera qualitat, de proximitat i ecològics.

Som especialistes en dos productes molt apreciats entre els apassionats del món gastronòmic: els ceps i les Nyàmeres, aquestes de cultiu propi.

Treballem cada dia amb un únic horitzó que és el mateix que vam heretar: fer la nostra contribució a que el mercat pugui apreciar que els productes naturals i de qualitat estan a l´abast. I estem convençudes que aquest model d’ alimentació ha de ser el centre de la nostra dieta. Al capdevall som i serem allò que mengem

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general