Enciams variats Formatge de cabra Codony Nous Oli, vinagre balsàmic, sal?rc=
1 unitat (400 g) codony, 200 g de fulles (1 unitat) enciam, 1 cullerada de suc (15 g) llimona, 1 unitat (300 g) magrana, 1 unitat (400 g) moniato, 3 cullerades (41 g) oli d'oliva verge extra, 150 g raïm blanc, 4 g sal?rc=
1 codony, 1 gra d'all, 150 ml d'oli d'oliva, aigua, sal?rc=
Pasta fil·lo, 100 g de mató, 100 g de codonyat, Mantega, Sucre en pols?rc=
6 làmines de pasta fil·lo, 50 g de mantega, canyella en pols, 400 g de confitura de codony, 400 g de mató, 1 pot de llet condensada (397 g), 3 ous, 3 rovells d’ou, ratlladura de llimona, sucre en pols, ametlles filetejades per decorar?rc=
codonys, sucre?rc=