Aquesta recepta és un clàssic, però no per això deixa de ser deliciosa! Us animem a provar aquesta versió :)
Preescalfem el forn a 200°.
Preparem una safata apta per al forn.
Pelem i tallem la ceba en juliana i la posem a la base de la safata.
Pelem i rentem les patates. Les tallem a rodanxes d'un centímetre o a dauets petits i les col·loquem a la safata.
Afegim un raig d'oli i barregem la ceba i la patata.
Col·loquem les cuixes de pollastre, amb un tallet per a una millor cocció.
En un morter piquem els grans d'all amb el julivert i un got de vi blanc.
Pintem les cuixes i ho reguem amb oli d'oliva verge.
Afegim mig got d'aigua a la safata.
Deixem cuinar uns 45 minuts i, un cop passats, podem dona la volta a les cuixes i afegir una mica més de la picada que hem fet servir abans.
Acabem de coure uns 10 minuts més o quan veiem que ja ha quedat tot cuit.
Si tens nens petits pots esmicolar el pollastre i emplatar-ho sense els ossos. Un truc que després s'agraeix! ;)
Bon profit!!