PREPARACIÓ:
Si fem servir un pollastre sencer trossegem el pit i les cuixes. Si fem servir només cuixes de pollastre podem passar directament al pas següent.
En una cassola alta hi posem un raig d'oli a escalfar a foc lent. Quan estigui calent afegim el pollastre i segellem per totes dues bandes, que agafi color però que ens quedi cru per dins. Aproximadament amb uns 3 o 4 minuts de cocció serà suficient. Un cop passats els minuts retirem el pollastre i el reservem.
Amb el mateix oli que hem fet servir pel pollastre afegim l'all, la ceba i el pebrot vermell ben picats. Afegim també les pastanagues tallades en rodelles ben fines. Salpebrem i remenem constantment mentre cuinem uns 15 minuts a foc suau.
Passat aquest temps i quan la ceba ja ens quedi transparent i la pastanaga parcialment cuita, hi afegim les dues cullerades de farina, que ens ajudarà a donar consistència al plat.
Barregem tots els ingredients i integrem la farina amb la verdura. Deixem cuinar un parell de minuts més a foc suau.
Ara és el moment d'afegir el pollastre de nou a la cassola. Afegim també el romaní, la farigola i el llorer i ho cobrim tot amb una generosa quantitat de cervesa. Si t'agrada el gust més fort tria un tipus de cervesa més forta o pel contrari tria una de més suau. L'alcohol quedarà totalment evaporat durant la cocció.
Barregem i integrem bé tots els ingredients i deixem coure a foc suau durant 40-45 minuts o fins que la salsa quedi reduida i més espesa. El pollastre ha de quedar totalment cuit per dins.
Bon profit!!