La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
04 novembre 2021 · 502
autor@
Eulàlia Martínez




Pasta amb Anxoves i Pinyons

PASTA UMEBOSHI 250G TERRA
PASTA UMEBOSHI 250G TERRA

Can Tria Ecològic : Estem en una masia on fem producció ecològica de verdura, maduixots i pans en un forn de llenya..

 

Ingredients per a 4 persones

  • (300 g) pasta (macarrons)
  • (1) branca d’api
  • (1/2) pebrot vermell
  • (1/2) porro
  • All* (optatiu)
  • Un grapat de pinyons
  • Filets d’anxova
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Preparació

Pots menjar-la freda o tèbia / Fàcil de preparar
 
- Bull la pasta, escorre-la i deixa-la refredar en una plata, ben estesa (pots posar-hi un rajolí d’oli pel damunt).
- Prepara les verdures, després de rentar-les:
  • Api: a rodelles fines, després de pelar-lo una mica per treure-li els fils.
  • Pebrot vermell: sense llavors i a daus petits.
  • Porro: a rodelles fines.
- En una paella, amb oli, sofregeix l’all picat. Afegeix les verdures i salta-les (10’), a foc lent. 
- Enretira i deixa-les refredar. Afegeix una mica de sal i pebre i els pinyons.
- Barreja la pasta, ja freda, amb les verdures i pinyons i l’oli de la cocció. Afegeix les anxoves.
 
Bon profit!


* Recepta publicada el dia 9 de setembre a La Garriga Digital

Tomàquets de penjar
Tomàquets de penjar

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...


 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Eulàlia Martínez

Sóc l'Eulàlia i m'agrada cuinar. De manera senzilla, com vaig aprendre de petita, gairebé sense adonar-me'n, ajudant la mare. Les meves receptes són pel dia a dia: plats amb sabor, senzills de preparar, amb productes de temporada sempre que es pugui. I de proximitat. Crec en tot això, ho estimo.

Ah! i no hi poso mai all als plats, ja ho veureu. No hi tinc res en contra, quedi clar. És que em costa de pair, i l'evito tant com puc...

Per a mi cuinar, no és (només) un acte de supervivència, sinó de vivència en majúscula: em lliga a la terra, a l'aire i a l'aigua, als colors i olors de les estacions, a la gent del meu voltant, als avantpassats, al cor de aquells per a qui cuino... Cuinar és un art, a l'abast de tots. Només cal posar-s'hi, amb amor.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Mel de milflors 1kg
Mel de milflors 1kg

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...