La teva veu
Or de Vall Major
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Nadine Campos
mel el remei
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Eco Agricultura MARJALA
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
27 novembre 2024 · 274
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Pastís de verdures amb pasta de full


Ingredients
  • 1 làmina de pasta de full
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó mitjà
  • 1 ceba gran
  • 3 ous
  • 100 g de formatge fresc o mató (opcional per donar cremositat)
  • 50 g de formatge ratllat (opcional)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust
  • Herbes aromàtiques (orenga, farigola o julivert)
Elaboració
 
Pela la pastanaga i la ceba. Renta el carbassó. Talla la pastanaga i el carbassó en tires fines o rodanxes. Pica la ceba en trossos petits.
 
Escalfa un raig d’oli d’oliva en una paella. Salteja la ceba fins que sigui transparent. Afegeix la pastanaga i el carbassó, i cuina-ho  durant 5-7 minuts fins que estiguin tendres. Salpebra al gust i reserva.
 
Preescalfa el forn a 200 ºC. Estén la làmina de pasta de full sobre un motlle, mantenint el paper sulfurat per evitar que s’enganxi. Punxa lleugerament la base amb una forquilla perquè no s’infli massa.
 
En un bol, bat els ous. Si vols una textura més cremosa, incorpora el formatge fresc esmicolat o el mató i barreja bé.
Afegeix sal, pebre i herbes aromàtiques al gust.
 
Reparteix les verdures saltejades sobre la massa. Aboca la barreja d’ous per damunt, assegurant-te que cobreixi totes les verdures. Si vols, espolsa una mica de formatge ratllat per sobre.
 
Enforna el pastís a 200 ºC durant 25-30 minuts, fins que l’ou qualli i la massa estigui daurada i cruixent.
 
Deixa reposar 5 minuts abans de servir. Pots servir-lo calent o a temperatura ambient.


Fàcil i bona! Bon profit!


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge del Tupí
Formatge del Tupí

Ca d'Antema: Som productors de carn de vedella, carn de porc i ertesants de tot el que comporta la seva producció.