autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Panets de pessic de xocolata i pastanaga
Recepta sense gluten
-
Pastanaga 300 g
-
Ous talla M 5
-
Xocolata negra de postres 150 g
-
Sucre morè 75 g
-
Farina d’ametlla 200 g
-
Pa ratllat sense gluten 40 g
-
Sucre blanc 40 g
-
Sal 1 pessic
- Dificultat: Mitjana
- Temps total 1 h
- Elaboració 20 min
- Cocció 40 min
Elaboració:
Comencem preescalfant el forn a 180 graus. Ratllem les pastanagues, fonem la xocolata trossejada al microones i ho reservem.
Batem els rovells d'ou juntament amb el sucre morè fins que quedi escumós. Hi afegim la xocolata fosa, la farina d'ametlla, la pastanaga ratllada, la ratlladura de taronja i el pa ratllat. Ho remenem fins a incorporar bé tots els ingredients a la massa.
Batem a punta de neu les clares amb el sucre blanc i el pessic de sal. Ho incorporem delicadament a la preparació anterior. Aboquem la massa en un motlle de magdalenes untat amb mantega o bé en un de silicona i ho enfornem durant 40 minuts. Els deixem refredar abans de desemmotllar-los.
Boníssims!!