La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
31 maig 2022 · 311
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Panets de pessic de xocolata i pastanaga

Recepta sense gluten

Imatge i Recepta Original: Directo al Paladar


Ingredients per a 4 persones

  • Pastanaga 300 g
  • Ous talla M 5
  • Xocolata negra de postres 150 g
  • Sucre morè 75 g
  • Farina d’ametlla 200 g
  • Pa ratllat sense gluten 40 g
  • Sucre blanc 40 g
  • Sal 1 pessic
 
- Dificultat: Mitjana
- Temps total 1 h
- Elaboració 20 min
- Cocció 40 min
 

Elaboració:

Comencem preescalfant el forn a 180 graus. Ratllem les pastanagues, fonem la xocolata trossejada al microones i ho reservem.
 
Batem els rovells d'ou juntament amb el sucre morè fins que quedi escumós. Hi afegim la xocolata fosa, la farina d'ametlla, la pastanaga ratllada, la ratlladura de taronja i el pa ratllat. Ho remenem fins a incorporar bé tots els ingredients a la massa.
 
Batem a punta de neu les clares amb el sucre blanc i el pessic de sal. Ho incorporem delicadament a la preparació anterior. Aboquem la massa en un motlle de magdalenes untat amb mantega o bé en un de silicona i ho enfornem durant 40 minuts. Els deixem refredar abans de desemmotllar-los.


Boníssims!!

 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge d'ovella en oli d'oliva
Formatge d'ovella en oli d'oliva

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...