La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
25 octubre 2022 · 3307
autor@
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA




PANELLETS DE ROVELL D'OU AMB LLIMONA BEN EXPLICATS

CASTANYADA EPISODI #2
El clàssic Panellet de rovell d'ou molt ben explicat.
 

Ingredients:

  • 275 g d'ametlla mòlta
  • 200 g de sucre
  • 100 ml d'aigua
  • 4 rovells d'ou
  • la pell d'una llimona ratllada
  • sucre glass







Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA

NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA és un canal de cuina en català el lema del qual és “entendre els processos ens farà millors cuiners”. 

Més que receptes, que també n'hi ha, la idea és comprendre què passa i perquè a la nostra cuina. 

Actualment el canal se centra en elaboracions amb làctics, des de fer a casa llet en pols a arribar a fer un formatge camembert.

Cuina, receptes i barbarismes a tutti li quanti!

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...