Posem en un plat els filets de orada tallats (millor demanar-ho a la peixateria), els salem i reservem
Piquem molt fi el manat de julivert, el gra d'all i el quart de ceba. Reservem.
Dins d'una cassola posem 30 ml d'oli d'oliva i fregim l'all, li afegim la ceba picada i ho coem bé. Mentre es va escalfant dissolem una culleradeta de maizena amb mig got de brou de peix o aigua.
Un cop la ceba està ben toveta li afegim mig got de vi blanc i deixem que s'evapori l'alcohol, seguidament li afegim la maizena que hem diluït previament amb el brou o l'aigua. Ho remenem tot molt bé fins a aconseguir una salsa ben lligada. Li afegim gairebé tot el julivert picat i la resta la reservem per decorar el plat.
Cuinem la salsa durant uns minuts a foc mig o fins que veiem que es va espessint.
Un cop tenim la salsa lligada li afegim els filets de la orada amb la pell cap per avall i les 6 cloïses ben netes perquèn es vagin obrint i li donguin més sabor al plat.
Deixem coure el conjunt a foc mig durant uns 6 minuts, un cop llest rectifiquem, si cal, de sal i pebre.
Apaguem el foc i deixem reposar un parell de minuts més.
Ja podem emplatar decorant amb una mica més de julivert pel damunt.
Bon profit!