- Per a la massa mare: 175 g de farina de força, 90 g d'aigua, 10 g de llevat fresc de flequer - Per a la mona: 250 g de farina de força, 2 ous, 65 g de sucre, 30-40 ml d'aigua mineral, ratlladura de llimona, 25 g d'oli, massa mare cabell d'àngel, massapà, xocolata pel farcit 2 ous durs per a decorar, un ou batut per a pintar, fideus de colors?rc=
Per al pa de pessic de cacau: 3 ous grossos (180 g), 90 g de farina, 20 g de cacau en pols, 90 g de sucre, Ratlladura de llimona, Per a l'almívar: 100 g de sucre, 100 g d’aigua, Licor Per a la trufa: 40 g de xocolata al 70%, 200 g de nata per muntar, 20 g de sucre Per a la cobertura: 150 ml de nata líquida, 150 g de xocolata al 70%, 75 g de mantega, 25 g de sucre Per al muntatge final: 1 pa de pessic de cacau, 200 g d’almívar, 200 g de trufa , 150 g de melmelada de gerds, 100 g de fideus de xocolata, Decoració (plomes, pollets i ous de xocolata)?rc=
1 pa de pessic rodó tallat en tres bases, fideus de xocolata o ametlles torrades trossejades, melmelada de préssec feta a casa, xarop per banyar, mantega dolça, Ingredients per al xarop 250ml. d'aigua, 200gr. de sucre, 25ml. de licor dolç Ingredients per la mantega dolça 1/2kg. de sucre, 350gr. d'aigua, 400gr, de mantega a temperatura ambient, 25gr. de xocolata fondant?rc=