autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Mandonguilles de peix
Imatge i recepta original: boooonissim.cat
Ingredients:
-
1/2 kilo de lluç
-
molla de pa, uns 125 grams
-
1 got de llet calenta
-
1 dent d´all
-
1 cullerada de julivert picat
-
1 ou
-
farina
-
1 ceba
-
brou de peix
-
oli,
-
sal
Elaboració:
Si no tenim brou de peix ja fet, el podem fer aprofitant el cap i les espines del lluç fresc bullint-ho juntament amb una ceba i una pastanaga. Uns 20 minuts.
Agafem el lluç (fresc o congelat) i el posem en un cassó amb llet, quan comencin a aparéixer bombolletes el retirem i el passem pel colador. Part d'aquesta llet la utilitzarem per remullar la molla de pa.
Barregem els ingredients per a les mandonguilles: julivert picat, all picadíssim, una mica de pa ratllat, el rovell d´un ou i el lluç esmicolat.
Donem forma a les mandonguilles, les enfarinem i les fregim lleugerament, deixant-les una mica crues per dintre.
Per fer la salsa sofregim la ceba, quan estigui a punt li afegim un cullerada de farina i barregem bé. Seguidament ho reguem amb el brou de peix i ho deixem coure uns 10-15 minuts.
Colem la salsa i la incorporem a la paella, acabem de coure les mandonguilles durant uns 10 minuts.
Ja les tenim a punt per servir!
Bon profit!