Al mig posar 1 Escaldat ratllat amb un ou batut, sal, nou moscada
Lligar pels extrems deixant el mig obert
Enfornar a 220 °C 12 o 14 minuts
Pintar amb ou els costats i posar un ou cru al mig
Tornar a enfornar 5 minuts
Posar un tall de mantega a sobre i servir
Les arrels m'han traït, no me pogut resistir a posar un bocí de sobrassada, és que és tant escaient...... Aniria bé fer un clot per l'ou... O no posar tant formatge.... 🤪
Al Mas d’Eroles, situat al bell mig de l’Urgellet, s'elaboren amb llet ecològica, crua i sencera de vaca bruna els nostres formatges.
Un cop per setmana elaborem també formatges de llet crua d'ovella provinent de Corroncui.
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
Uneix-te a la llista dels dimecres i guanya un val de 10 a 100 euros !!! >>
Uneix-te a la llista dels dimecres!
Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!