Al mig posar 1 Escaldat ratllat amb un ou batut, sal, nou moscada
Lligar pels extrems deixant el mig obert
Enfornar a 220 °C 12 o 14 minuts
Pintar amb ou els costats i posar un ou cru al mig
Tornar a enfornar 5 minuts
Posar un tall de mantega a sobre i servir
Les arrels m'han traït, no me pogut resistir a posar un bocí de sobrassada, és que és tant escaient...... Aniria bé fer un clot per l'ou... O no posar tant formatge.... 🤪
Al Mas d’Eroles, situat al bell mig de l’Urgellet, s'elaboren amb llet ecològica, crua i sencera de vaca bruna els nostres formatges.
Un cop per setmana elaborem també formatges de llet crua d'ovella provinent de Corroncui.
Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromà tiques de manera artesanal. Tenim una hectà rea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà ) a 1000 metres d'alÃ...