La teva veu
mel el remei
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
23 agost 2023 · 1196
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Gaspatxo de meló

Recepta i imatge original: directoalpaladar.com


Ingredients (per a 2 persones)

  • 375 gr de meló
  • 1 gra d'all (molt petit)
  • 1 cebeta
  • 50 gr de pebrot verd italià
  • 30 gr de cogombre
  • 50 gr de pa de motlle (mitja llesca aprox)
  • 10 gr d'oli d'oliva verge extra
  • 30 ml de sal
  • Pebre blanc mòlt

Elaboració


Pelem el gra d'all i li retirem el cor perquè sigui més suau. Podem afegir mig gra i després afegir la resta segons el gust. L'equilibri de sabors és important en aquesta recepta. 
Pelem la cebeta i la tallem a quarts.
Rentem el pebrot i el tallem a trossos grans.
Pelem el cogombre i li retirem les llavors.
Tallem el meló a trossos grans i el pa de motlle.
Afegim tots els ingredients a la batedora i salpebrem al gust. Ho triturem tot.
Afegim l'oli d'oliva i ho triturem tot a màxima potència fins que quedi la textura desitjada. 

Podem acompanyar aquest gaspatxo de meló amb virutes de pernil picat i un rajolí d'oli per sobre. Pots acompanyar-lo si t'agrada més amb hortalisses tallades petites al damunt: cogombre, ceba, pebrot...)

Servir ben fred!

 



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...