autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Galetes de civada
Un berenar diferent, un esmorzar per a l'escola, un acompanyament del cafè… sa i fàcil de preparar! (Sense gluten, sense ou, sense lactosa i sense sucre, i ben bones!)
Ingredients:
-
2 plàtans madurs
-
80 ml de llet de civada
-
100 g de flocs de civada (que siguin fins; si fossin flocs grans, serà millor moldre els flocs fins que quedi una farina de civada gruixuda)
-
60 g farina d’ametlla
-
1 culleradeta de llevat de postres
-
gotes de xocolata negra
-
canyella, sal, oli d’oliva verge
Recepta:
En un bol hi posem els plàtans pelats i aixafats amb la forquilla, la llet de civada i un bon raig d’oli. Ho mesclem una mica, suaument.
En un altre bol hi posem els ingredients secs: els flocs de civada, la farina d’ametlla, el llevat, les gotes de xocolata, i un pessic de sal i canyella.
Aboquem la barreja de plàtans a les farines i ho mesclem tot. Fem boletes i les posem a la reixa del forn, a sobre de paper de forn. Enfornem les galetes 15 minuts a 200 graus. Deixem que es refredin i ja tenim a punt unes galetes saludables per picar entre hores.