autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Espinacs amb ous al forn
Recepta fàcil i saludable que pots preparar en poc més de 20 minuts! Som-hi!
Ingredients:
-
6 tasses d'espinac
-
4 ous (afegir-ne més si augmentes la quantitat d'espinacs)
-
Sal i pebre
-
1 cullerada de formatge Feta esmicolat
-
Una mica d'oli d'oliva pe engreixar la safata/cassola del forn
Elaboració:
Preescalfa el forn a 300ºC
Engreixa la safata de forn amb una mica d'oli d'oliva.
Col·loca els espinacs en una paella fonda. Afegeix una mica d'aigua (2-3 cullerades). A foc mig cuina els espinacs fins que es vagin encongint, aproximadament uns 3 o 4 minuts. Un cop cuites drenar l'excés d'aigua.
Repartir els espinacs de forma uniforme a la safata del forn.
Trencar els ous per sobre els espinacs. Salpebrar i escampar el formatge feta pel damunt vigilant la quantitat per tal que no quedi excessivament salat.
Fornejar uns 18 minuts o fins que els ous estiguin cuits.
Pots servir el plat amb una mica de pa torrat per acompanyar.
Que aprofiti!