La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
19 juliol 2022 · 1138
autor@
Albert «Cocina de»




Crumble de Poma




Recepta de Cocina de, el blog de receptes fàcils de cuina.
 
El crumble de poma és un postre molt senzill de preparar, però que és tota una delícia. El podem acompanyar d’una mica de gelat o nata muntada, i també queda molt bé amb un iogurt natural.
 
No us ve de gust un crumble de poma avui? Preferiu un pastís de maduixes i nata sense forn, o un «plum cake» amb xocolata? Podeu trobar aquestes receptes i moltes més aquí
 

Ingredients:

  • 1 kg de pomes tipus Golden
  • 130 g de sucre
  • canyella en pols
  • 160 g de farina
  • 80 g de mantega
  • nata muntada, gelat de vainilla o iogurt

Procediment:

  1. Preescalfem el forn a 180º. Comencem netejant i pelant les pomes, traient-los el cor i tallant-les a trossets molt petits.
  2. Posem aquesta poma dins d’un motlle i hi afegim uns 30 grams de sucre i un polsim de canyella per sobre.
  3.  En un bol barregem la mantega (freda), la farina i el sucre restant. Barregem amb les mans fins obtenir una pasta sorrenca.
  4. Aboquem aquesta pasta per sobre de les pomes que tenim al motlle, sense pressionar massa, deixant que quedi solt.
  5. Fornegem uns 45 minuts, o fins que quedi daurat.
  6. Deixar refredar uns minuts abans de servir, acompanyat d’una mica de nata muntada, gelat de vainilla o iogurt.
 
Que vagi de gust!



Recepta original a Instagram:

 


Més receptes com aquesta:
 
 



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Albert «Cocina de»

Ja fa uns anys vaig estudiar hostaleria a l'escola. Amb les voltes que dóna la vida, al final he acabat per altres camins, mai he acabat de deixar-ho, encara que només fos preparar alguna cosa per a la família. Gaudeixo amb tot allò relacionat amb la tecnologia, la fotografia i la cuina, al final crec que he trobat l'afició perfecta, reunir en un sol lloc totes les meves passions. Moltes de les meves receptes, les que tinc i les que aniré pujant, solen provenir de manuscrits de la família, d'algun llibre que m'han deixat altres persones que ja no estan entre nosaltres. Espero que us agradi el que publiqui, si voleu que fem alguna recepta en concret o simplement dir-me alguna cosa positiva o una crítica, podeu escriure a cocinarconignasi@gmail.com Albert Recetas fáciles de cocina.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...