autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Cigrons torrats: un aperitiu saludable
Recepta i imatge original: danza de fogones
INGREDIENTS:
-
1 tassa de cigrons crus (uns 200 gr)
-
Suc de mitja llimona
-
1 culleradeta de pebre dolç
-
1 cuellradeta d'all en pols
-
1 culleradeta de comí en pols
-
1 culleradeta de curri
ELABORACIÓ:
-
Deixem els cigrons en remull tota la nit
-
Al dia següent preescalfem el forn a 200 graus
-
Posem els cigrons en un bol i li afegim el suc de mitja llimona i les espècies i ho barregem tot amb les mans.
-
Aboquem els cigrons sobre una safata de paper de forn i la col·loquem a la part central del forn.
-
Deixem que els cigrons es torrin a uns 40 - 45 minuts a 200 ºC (alerta que el temps de forn pot variar segons els tipus de forn que tinguem). Podem obrir i tastar-los a mig coure per saber en quin punt estan.
I així de fàcil! Us aninem a provar aquesta recepta, queda boníssim i és una alternativa d'aperitiu molt saludable!