autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Cigrons amb verdures al forn
Un plat senzill de cuinar, per a un àpat sa i saciant
Ingredients
-
Un pot de cigrons cuits
-
1 carbassó
-
1 ceba
-
2 patates
-
sal, oli, pebre, herbes provençals
Recepta
En una safata de forn hi posem el carbassó, la ceba i les patates, pelats i tallats a daus. Hi afegim sal, oli, pebre, herbes provençals i oli, i ho deixem coure al forn uns 40 minuts.
En una altra safata de forn hi posem els cigrons esbandits i escorreguts, amb una mica de sal, pebre i oli. Als últims 10 minuts de la cocció de les verdures, posem al forn també la safata de cigrons, i així quedaran daurats i una mica cruixents.
Ho emplatem i bon profit!
A la recepta hi podríem fer variacions de verdures, tot i que cal tenir en compte la cocció de cada verdura. La pastanaga necessita més temps de cocció, en canvi s’hi podria afegir carbassa, espàrrecs (al final de la cocció), o el que se us acudeixi!