La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
27 gener 2022 · 3766
autor@
Eulàlia Martínez




COSTELLAM DE PORC AL FORN

Carnisseria cansaladeria la perla
Carnisseria cansaladeria la perla

Elsboració d’embotits crus, cuits, curats... carns selectes i premium. I moltes coses més..




Per a 4 persones
 

Ingredients :

  • costella de porc, d’un tros (costellam)  
  • (1 ó 2) tomàquet
  • (2) ceba
  • (2) pomes golden
  • farigola en branca
  • oli d’oliva, sal, pebre i pebre vermell dolç
 

Elaboració:

 
1. Quan compris el costellam, mira que pugui haver 2 costelles per cap mínim.
2. Preescalfa el forn a 150°.
3. Prepara les verdures, després de rentar-les:
  • ceba: tallada a la juliana
  • tomàquet: sencer, sense el cors
  • poma: amb pell, tallada a grills (4)
4. Salpebra el costellam de porc, amb una mica de pebre vermell també.
5. Unta d’oli una safata pel forn i posa-hi la ceba, com un llit. Damunt, el costellam i el tomàquet i la poma als voltants. Afegeix la farigola i un rajolí d’oli per damunt de la costella.  
6. Posa la safata al forn, a mitja alçada. A 150° (sense ventilador) i dalt/baix.
7. Coure 2h. mínim. A mitja cocció, dona la volta al costellam i rega’l amb el seu propi suc. Bon profit!

- Fàcil de preparar


 

COSTELLA DE PORC Costella de porcEnvasat al buit4unitats per bossaPes aproximat: 500gr/bossaPreu: 9 euro/kg
COSTELLA DE PORC Costella de porcEnvasat al buit4unitats per bossaPes aproximat: 500gr/bossaPreu: 9 euro/kg

Mas Pinós: Som pagesos que tenim vaques i vedelles ecològiques en llibertat, i venem directament la seva carn


 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Eulàlia Martínez

Sóc l'Eulàlia i m'agrada cuinar. De manera senzilla, com vaig aprendre de petita, gairebé sense adonar-me'n, ajudant la mare. Les meves receptes són pel dia a dia: plats amb sabor, senzills de preparar, amb productes de temporada sempre que es pugui. I de proximitat. Crec en tot això, ho estimo.

Ah! i no hi poso mai all als plats, ja ho veureu. No hi tinc res en contra, quedi clar. És que em costa de pair, i l'evito tant com puc...

Per a mi cuinar, no és (només) un acte de supervivència, sinó de vivència en majúscula: em lliga a la terra, a l'aire i a l'aigua, als colors i olors de les estacions, a la gent del meu voltant, als avantpassats, al cor de aquells per a qui cuino... Cuinar és un art, a l'abast de tots. Només cal posar-s'hi, amb amor.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
CERVESA BLAT LO VILOT
CERVESA BLAT LO VILOT

Can Tria Ecològic : Estem en una masia on fem producció ecològica de verdura, maduixots i pans en un forn de llenya..