La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
12 juliol 2022 · 611
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Amanida de patata

Ingredients per a 4 persones


4 patates mitjanes (uns 500 gr) de varietat kennebec, monalisa o red pontiac són les ideals
2 tomàquets 
1 ceba
1 pebrot verd
2 llaunes de tonyina o una tassa de cigrons cuits escorreguts
2 ous durs (opcional)
Pebre negre (opcional)
Flocs d'alga dulse o tires d'alga nori trossejades (opcional, pels cigrons)
Sal
Oli d'oliva verge o maionesa al gust (normal o vegana)
 

Preparació

Netegem les patates i les fem bullir amb pell en una olla amb aigua abundant durant 20 minuts o fins que estiguin cuites.
Si volem posar ou dur podem aprofitar els últims 10-12 minuts de bullir la patata per coure'ls. Fer-ho a foc suau per tal que no es trenqui la closca.
Un cop tinguem les patates cuites les deixem refredar, les pelem i tallem a trossos grans.
Netegem le verdures i les tallem a trossos.
Col·loquem la patata i la verdura en un bol i hi afegim la tonyina. Per la versió vegetariana, aixafem els cigrons amb una forquilla i hi barregem una cullerada dels trossos d'alga (flocs de dulse o nori a trossos petits). Li afegim oli d'oliva/maionesa, la sal i el pebre.
Pelem l'ou dur i el tallem a trossos i també l'incorporem a les patates.
Rectificar els condiments al gust.
Si us agrada ben fresca deixar-la una estona a la nevera abans de servir. Bon profit!
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai Lletó
Xai Lletó

Pla Ovi: Pla ovi es una jove explotació familiar a 400 ovelles de carn. Surten a pasturar els 365 dies del any pel nostre terme. Els corders s alimenten de la. llet de les seves mares i de les pa...