La teva veu
Laura Crosas Gonzalez
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
17 maig 2022 · 954
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Amanida de mill

Imatge: danzadefogones


Aquesta amanida de mill està molt bona i pot menjar-se tant freda com tèbia. Es tracta d'una recepta molt senzilla i pots afegir-li els ingredients que vulguis.
 
Preparació: 10 minuts
Cocció: 30 minuts
Total: 40 minuts
Racions: 2
 

Ingredients

  • 1/2 tassa de mill cru (100 g)
  • 2 tasses de carbassa a daus (230 g)
  • 1/4 de tassa de ceba morada trocejada (30 g)
  • 1/4 de tassa d'ametlles trocejades (40 g)
  • 1 grapat d'enciam de roure trossejat
  • 2 cullerades d'oli doliva verge extra
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Sal i pebre negre al gust


Instruccions

  • Preescalfa el forn a 200ºC
  • Posa la carbassa sobre la safata del forn i afegeix una cullerada d'oli, sal i pebre al gust. Forneja uns 30 minuts o fins que la carbassa quedi tendra i daurada. El temps de cocció pot variar en funció del forn i el tipus de carbassa que tinguis.
  • Cuina el mill. En aquest enllaç pots veure com cuinar-lo.
  • Pots menjar el mill i la carbassa calents, tebis o freds. Com prefereixis!
  • En un bol aboca el mill, la carbassa i la resta d'ingredients (la ceba, l'enciam, una cullerada d'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre al gust).
  • Remena i ja estarà llesta per servir!


Pots veure la recepta original en aquest enllaç

Recepta original: danzadefogones.com 

Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...