autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Amanida de mill
Imatge: danzadefogones
Aquesta amanida de mill està molt bona i pot menjar-se tant freda com tèbia. Es tracta d'una recepta molt senzilla i pots afegir-li els ingredients que vulguis.
Preparació: 10 minuts
Cocció: 30 minuts
Total: 40 minuts
Racions: 2
Ingredients
-
1/2 tassa de mill cru (100 g)
-
2 tasses de carbassa a daus (230 g)
-
1/4 de tassa de ceba morada trocejada (30 g)
-
1/4 de tassa d'ametlles trocejades (40 g)
-
1 grapat d'enciam de roure trossejat
-
2 cullerades d'oli doliva verge extra
-
1 cullerada de suc de llimona
-
Sal i pebre negre al gust
Instruccions
-
Preescalfa el forn a 200ºC
-
Posa la carbassa sobre la safata del forn i afegeix una cullerada d'oli, sal i pebre al gust. Forneja uns 30 minuts o fins que la carbassa quedi tendra i daurada. El temps de cocció pot variar en funció del forn i el tipus de carbassa que tinguis.
-
Cuina el mill. En aquest enllaç pots veure com cuinar-lo.
-
Pots menjar el mill i la carbassa calents, tebis o freds. Com prefereixis!
-
En un bol aboca el mill, la carbassa i la resta d'ingredients (la ceba, l'enciam, una cullerada d'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre al gust).
-
Remena i ja estarà llesta per servir!
Recepta original: danzadefogones.com