En aquesta època de l'any ve de gust pendre
caldos,
sopes i
cremes ben calentones... i si a més a més són de
verdures, molt millor! és una bona manera d'afegir més vegetals a la nostra dieta diària.
Avui us enllacem quatre receptes de cremes de verdura, amb un toc una mica orginal. Que aprofiti!
Crema de porros i fonoll
1 bulb de fonoll,
2 porros,
1 patata petita,
750 ml de brou vegetal o aigua,
fulles de julivert,
oli d’oliva verge extra,
sal marina,
pebre negre,?rc=oida-blog-53
https://www.cuina.cat/receptes/crema-de-porros-i-fonoll_30582_117.html
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/1 bulb de fonoll,
2 porros,
1 patata petita,
750 ml de brou vegetal o aigua,
fulles de julivert,
oli d’oliva verge extra,
sal marina,
pebre negre,?rc=oida-blog-53
Crema de bròcoli i alvocat
1 bròcoli,
2 alvocats,
1 patata,
1 porro,
1 gra d'all,
1 trosset de gingebre,
1 raig de vinagre de poma,
1 cullerada de sucre panela,
1 llima,
oli OVE,
pebre blanc,
sal,
pipes de carbassa,
galetes salades,
alfà brega?rc=oida-blog-53
https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/crema-de-brocoli-i-alvocat/19435/
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/1 bròcoli,
2 alvocats,
1 patata,
1 porro,
1 gra d'all,
1 trosset de gingebre,
1 raig de vinagre de poma,
1 cullerada de sucre panela,
1 llima,
oli OVE,
pebre blanc,
sal,
pipes de carbassa,
galetes salades,
alfà brega?rc=oida-blog-53
Crema d'espà rrecs
1 manat d’espà rrecs verds,
2 patates mitjanes,
1 ceba mitjana,
Aigua,
Crema de llet,
Oli, sal i pebre blanc?rc=oida-blog-53
https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2011/06/09/crema-desparrecs-verds/
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/1 manat d’espà rrecs verds,
2 patates mitjanes,
1 ceba mitjana,
Aigua,
Crema de llet,
Oli, sal i pebre blanc?rc=oida-blog-53
Crema de naps amb rostes de patata
3 naps negres (uns 400-450 g),
2 patates mitjanes,
1 ceba,
sal,
pebre negre
oli d’oliva verge extra DOP Siurana,
600 ml de brou de verdures o aigua?rc=oida-blog-53
https://www.cuina.cat/receptes/crema-naps-rostes-patata_32864_117.html
Llista compra Oidà ! https://oidà .cat/3 naps negres (uns 400-450 g),
2 patates mitjanes,
1 ceba,
sal,
pebre negre
oli d’oliva verge extra DOP Siurana,
600 ml de brou de verdures o aigua?rc=oida-blog-53