autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Poke bowl mediterrània
Imatge i recepta original: bonviveur.es
El Poke Bowl prové d'un plat original de Hawai on es barregen peix cru marinat amb altres aliments crus i cuits. És un plat que s'ha extés molt per Estats Units i que també a casa nostra està arribant amb força. Aquesta versió més "mediterrània" ens ha agradat i la volem compartir amb vosaltres. Bon profit!!
Ingredients per a 1 persona
-
1 grapat de brots tendres d'enciam
-
4 nous pelades
-
1/2 advocat
-
8 olives verdes
-
6 tomàquets cherry
-
40 g de formatge per a amanides en daus
-
1/2 cogombre petit
-
100 g de cigrons cuits
-
1 ou cuit
-
100 g de pit de pollastre cuita
-
1 mica de sal
-
1 pessic de llavors de sèsam negre
-
1 pessic de pebre vermell
-
10 ml d'oli d'oliva verge extra
Elaboració
Aquest poke bowl és senzíllissim, moltes amanides les fem amb aquests ingredients, la gràcia sobretot està en la col·locació dels ingredients en el bol.
A la base hi col·loquem el grapat de brots d'enciam i per sobre anem ordenant la resta d'ingredients per grups: les nous, l'advocat tallat, les olives, els tomàquets tallats per la meitat i el formatge a quadrats, l'ou tallat per la meitat, el cogombvre a trossos petits, els cigrons i el pollastre tallat a tires.
És el moment d'amanir-ho tot amb sal, oli i decorar-ho amb les llavors de sèsam i el pebre vermell
Que aprofiti!