La teva veu
Laura Crosas Gonzalez
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Nadine Campos
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Oidà!
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Receptes Express
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
Marina Miralles
BonaTerra
Albert «Cocina de»
18 gener 2023 · 975
autor@
Peixateries La Garriga




Salmó fumat noruec amb carpaccio d'alvocats

INGREDIENTS (per a 4 persones):

  • 200 gr salmó noruec fumat
  • 2 llimes
  • 1 cullerada d'oli d'oliva extra verge
  • 2 alvocats
  • anet fresc
  • pebre


ELABORACIÓ:

  1. Tallar finament el salmó fumat noruec i col·loqueu els talls en un plat gran
  2.  Barrejar l'oli d'oliva, el suc d'una llima i el pebre negre acabat de moldre
  3.  Abocar la barreja de cítrics i olio d'oliva sobre el salmó a rodanxes, cobrir amb paper film i deixar al frigorífic aproximadament 1 hora.
  4.  Mentrestant, talleu els alvocats a rodanxes fines. col·loqueu-los en un plat i cobriu-los amb el suc de l'altra llima.
  5.  Servir el plat col·locant uniformement el salmó fumat marinat i els alvocats a rodanxes en un plat o en porcions en plats.
  6.  Decorar amb anet.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Peixateries La Garriga

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'alÃ...