La teva veu
Nadine Cam...
Oidà!
Laura Cros...
La Circula...
Yolanda - ...
Xevi Gonz...
Molí de l...
Jordi Bosc...
El Rinclow...
NO ÉS MÀ...
Elisenda S...
Mas Jalech
Laura Sola...
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
Peixaterie...
La Vegana ...
Carme Peir...
Llibreria ...
04 octubre 2022 · 508
autor@
Món Ferment
Aprèn a fer fermentats amb Món Ferment

Ara que hem entrat en la tardor, és un bon moment per reforçar el nostre sistema immunitari. Els fermentats ens ajuden a millorar la nostra microbiota per tenir una bona defensa.
 
M’agradaria compartir el procés d’elaboracions de fermentats amb tu, i que t’animessis a preparar-los tu mateixa des de casa.
 
Fàcil, divertit i saludable! 😊
Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros i al sorteig d'un Lot de Nadal de la carnisseria La Perla!!!
autor@
Món Ferment

Tot un 𝐌Ó𝐍 de 𝐅𝐄𝐑𝐌𝐄𝐍𝐓s que pots fer a casa. ⁣
Una font de probiòtics per millorar la teva salut digestiva 
Divulgació, tallers i cursos

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Vi de nous 700ml
Vi de nous 700ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...