La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
mel del remei
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
01 juny 2022 · 660
autor@
La Vegana Mandrosa




Propostes de torrades dolces sense sucres afegits

Si estàs cansat d’esmorzar sempre el mateix, vinc a suggerir-te dues idees prou originals i fàcils de preparar, que a més estan boníssimes i et deixaran satisfet durant hores.
 
 
Mira que m’agraden el porridge i els batuts, però a vegades res supera una bona torrada. En aquest cas, una bona torrada dolça... Però res de la típica torrada de mantega i melmelada... Avui et proposo una alternativa igual de bona que ens estalvia els sucres afegits de la melmelada, i ens aporta les vitamines i minerals de la fruita fresca. Què més vols per començar el dia?
 
 

Ingredients:

  • una llesca de pa de pagès (o dues de petites)
  • mig plàtan
  • un grapat de fruits vermells (nabius, maduixes, etc).
  • una cullerada de tahín
  • una culleradeta de llavors de cànem
  • un pessic de sal (opcional)
  • un polsim de canyella (opcional)
 
 

Procediment:

Si tenim els fruits vermells congelats, els descongelem un moment al microones o en un pot a foc baix.
 
Torrem el la nostra llesca de pa i la tallem per la meitat. Hi escampem la cullerada de tahín i, per sobre, en una meitat li posam els fruits vermells i, en l’altra, el plàtan a rodanxes o bé aixafat. Per sobre hi tirem llavors de cànem o de carbassa, un pessic de sal i una mica de canyella, si ens agrada.
 
 
Espero que us agradi!
 
 
 
Com sempre, podeu veure el resultat al meu instagram:

 

 



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Vegana Mandrosa

Hola! Em faig dir "la vegana mandrosa", però les meves receptes són per a tothom: vegans, no vegans, mandrosos o no ;) Benvinguts!

Et vull animar a incorporar algunes de les meves creacions al teu dia a dia perquè mengis més plantes, que són sanes pel teu cos, cap, butxaca, i per aquest planeta meravellós on tenim la sort de viure <3

No sóc nutricionista (!), però fa 4 anys que m'alimento a base de plantes i he fet bastanta recerca sobre el tema. El meu metge em diu que segueixi fent el que estic fent, ha ha.

Què més? M'agrada el moniato! I les nabius! I l'hummus! Menjo més variat ara que quan era omnívora, la veritat. M'agrada debatre i compartir idees, i no et jutjaré pel simple fet que no siguis veggie, jo tampoc no ho era.

Salut i plantes :)

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oli de tòfona 200 ml
Oli de tòfona 200 ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...