La teva veu
Laura Crosas Gonzalez
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Nadine Campos
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Oidà!
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Receptes Express
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
Marina Miralles
BonaTerra
Albert «Cocina de»
22 abril 2022 · 1747
autor@
Carme Peirotén
Carme Peirotén
Ocell

Ocell.
 
 
Aquesta obra està feta amb aquarel·les líquides i molta aigua. Forma part d'una sèrie d'ocells i gallines, que han nascut de l'atzar, de la casualitat i  del joc amb l'aigua. L'he pintant gaudint, passant-m'ho bé, sense buscar un resultat concret, d'una manera molt lliure.
 
 
Pintar amb aigua fa que no pensi, em deixo portar. Llisco pel paper, com ho fa el color,  aprofito l'error, l'atzar, i els integro al dibuix.  Per mi el procés de pintar és tan important que esdevé el motiu pel que  pinto. De vegades busco un resultat concret, altres, com va passar amb aquesta sèrie d'ocells, no. En tot cas el dibuix és el final, i un cop hi sóc, ja deixa de ser meu i passa a ser de qui el mira. 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Carme Peirotén
Carme Peirotén

Visc a Santa Eulàlia de Ronçana. He pintat i dibuixat tota la meva vida. M'he format i continuo fent-ho en diferents disciplines; gravat, pintura, fotografia, dibuix, ceràmica.

No paro mai, trobo que sempre hi ha alguna cosa nova que vull aprendre a fer, noves coses per provar. M'agrada utilitzar diferents tècniques, experimentar. Treballo amb diferents llenguatges i estils, perquè trobo que cada tema té el seu camí, la seva veu.

Per mi l'art és una manera de mirar el que m'envolta, una manera d'expressar-me, em fa feliç.

He fet varies exposicions individuals; a Caldes de Montbui, Santa Eulàlia, les Franqueses i Barcelona. També he participat en exposicions col·lectives a l'Ametlla, Barcelona i a la Garriga.

Actualment tinc un taller on treballo en projectes personals, encàrrecs particulars i on de tant en tant imparteixo algun taller monogràfic d'aquarel·la o gravat.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...