La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
15 febrer 2022 · 5308
autor@
Ester Peris




El No-espai, un nosaltres

El No-espai, un nosaltres 

Aquesta obra està feta amb tècnica mixta sobre paper de 200 gr. Hi he fet servir: pintura acrílica, aquarel.la líquida, llapis i ceres.
Les mides de l’obra son 42 x 30 cm.
 
En aquesta obra m’he endinsat en l’espai buit de la passió. A través de les pinzellades he anat cercant els petits espais  i he creat una unió entre ells. He utilitzat els colors càlids  i he jugat amb les transparències i les superposicions . 
 
El cercle representa aquest espai buit i ple a la vegada. Es en aquest espai on viatjo i estimo.

https://www.instagram.com/perisester/
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Ester Peris

Em dic Ester Peris i actualment visc a la Garriga, al Vallès Oriental.

​Sóc llicenciada en Ciències de l'activitat física i l'esport i formada en diferents disciplines artístiques: pintura,  gravat, fotogravat, serigrafia, linogravat, aquarel.la, estampació, art japonès, marmolejat, cianatopia,  enquadernació i paper artesanal... Estic en constant formació i experimentació artística.

​He exposat en diferents sales d’art de forma individual i col·lectiva

Actualment treballo en el meu taller d’art i col·laboro puntualment en diferents activitats artístiques vinculades al poble de la Garriga

Pintar és una necessitat i em sento afortunada de poder-ho fer.

La meva pintura és un viatge, a través del color , pel no-espai. Observo el buit, el no-espai com element dinàmic.

Connecto  amb aquest espai, no pintat,  i el converteixo en el meu espai creatiu ple de possibilitats. Crear és el meu viatge de descoberta constant. A través de la pinzellada i el color m’expresso i miro de trobar respostes a les meves inquietuds. Inquietuds personals i socials. Quan pinto es crea un diàleg fascinant entra l’obra i jo.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge Ceretani Cheddar
Formatge Ceretani Cheddar

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...