La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
13 gener 2022 · 2125
autor@
Mas Jalech




Crema de nyàmera

imatge: cuinetes.bloks.cat


Mas Jalech ens comparteix aquesta recepta del blog cuinetes:


Crema de nyàmera


INGREDIENTS:
  • 1/2 quilo de nyàmeres
  • 2 porros
  • sal i oli d’oliva
  • 1/2 litre d’aigua mineral
  • Opcional: un parell de talls de cansalada fresca o salada ibèrica, que es pot substituir per crostonets de pa
 
ELABORACIÓ:
  • Tallem els porros ben finets i els coem a foc lent en una cassola amb un raig d’oli d’oliva.
  • Mentre es va coent, pelem les nyàmeres (paciència! Ànims!), les esbaldim, les tallem a daus i les afegim a la cassola.
  • Al cap d’uns minuts de cocció, hi afegim l’aigua i ho coem a foc més viu.
  • Un cop les nyàmeres estiguin cuites hi afegim la sal i ho triturem tot amb la batedora (o la Thermomix ^^) per fer la crema.
  • Si ho desitgem, fregim els talls de cansalada en una paella fins que quedin torrats i cruixents.
  • Servim la crema en plats i la decorem amb la cansalada torrada o, si ho preferim, amb crostonets de pa.

Podeu consultar la recepta original AQUÍ


Mas Jalech
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en f...



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Mas Jalech

Portem 14 anys fem cultiu ecològic. Formem part d'una xarxa de pagesos i pageses agro-ecològica i fem intercanvi de productes per tal d'oferir la màxima varietat de fruites i hortalisses en funció de la temporalitat i proximitat. Fem mercat el dijous a Granollers, a la plaça Perpinyà. El dissabte a La Garriga a la plaça de l'església i el dimecres a casa nostre, al Mas Jalech de Balenyà. Oferim cistelles a domicili els dimecres als Municipis de Seva, Tona, Aiguafreda, Sant Martí de Centelles, Centelles i Hostalets de Balenyà. I el dijous a La Garriga i Granollers.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes provençals
Herbes provençals

Ecoalimentaria: Tenda oberta al 2010 a Horta, amb distribució a domicili a Barcelona ciutat i província. Fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat i més de 1000 productes eco.