Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Crema de Porro i Fonoll
La recepta que us proposem és ben senzilla de fer però molt gustosa!
Esperem que us agradi!
Ingredients (per a 2 persones):
2 porros tallats ben fins
1/2 fonoll gros o 1 de petit
Sal
Oli
Crema de llet (opcional)
Anet fresc (per decorar)
Elaboració:
- Tallem els porros i el fonoll amb talls finets
- Posem un raig d'oli d'oliva a la cassola i afegim els porros, deixant coure durant aproximadament 5 minuts.
- Afegim el fonoll i saltegem un parell de minuts més
- Cobrim amb aigua 1/4 el volum de la verdura i deixem coure amb la cassola tapada uns 20 minuts.
- Ara ja podem triturar-ho tot amb un minipimer o una batedora fins aconseguir la textura que ens agradi.
- Salem al gust i hi afegim, si volem, una mica de crema de llet (ens aportarà més suavitat al plat)
- Remenem bé i deixem reposar uns minuts.
- Un cop emplatat podem afegir-hi uns tallets d'anet fresc per donar-li un toc més aromàtic.
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
Ecoalimentaria: Tenda oberta al 2010 a Horta, amb distribució a domicili a Barcelona ciutat i província. Fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat i més de 1000 productes eco.
Uneix-te a la llista dels dimecres i guanya un val de 10 a 100 euros !!! >>
Uneix-te a la llista dels dimecres!
Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!