23 setembre 2021 · 4861
autor@
Daniele Dibitonto




Ven online amb les RECEPTES!

Bon dia!

Pensa: avui t’has registrat a oidà.cat en 5 minuts, pujant la foto de perfil i la portada, carregant els teus productes amb el títol, la descripció i la foto. També has especificat la logística: si fas enviaments o no, a on, amb comanda mínima, potser algun descompte...

… i esperes que arribin WhatsApps de nous clients...

 

… i esperes…

 

... i …

 
Sí sí, continues registrat a oidà.cat: un marketplace amb milers de visites, des d’on es generen vendes cada dia (i nit!), amb un sistema de finançament diferent i gràcies al qual no has de pagar cap quota mensual ni cap percentatge sobre les vendes. En pocs minuts has guanyat accés a la mateixa tecnologia que qualsevol gran empresa.
 
Oidà és el fet beneficiós, un conjunt d’eines tecnològiques i de comunicació que arriba a la comunitat del teu poble o barri amb els valors de la proximitat i el km0, a través de la potència d’Internet. 
 
Oidà no és un intermediari, sino un facilitador que democratitza la tecnologia i accelera els petits productors i comerços de Catalunya amb una visió local comunitària, però el protagonista de la teva venda ets tu
 

… Molt bé… però com es ven amb oidà.cat? Com es ven online?

 
La resposta són LES RECEPTES: sí Senyor! Cada dia més i més productors, elaboradors i botigues (i sobretot impulsors!!) publiquen RECEPTES al blog d’Oidà i contribueixen amb un contingut valuós i útil pel seu poble o barri, que és la seva comunitat. 
 
Després son els softwares i l’equip d’Oidà els qui, amb la tecnologia i els coneixements de marketing, les fan arribar als grups de WhatsApp, de Facebook, Instagram, etc. de les zones claus per a cada venedor.
 
Així doncs, per vendre amb Oidà només cal aportar algunes d’aquelles receptes que més t’agradin i que estiguin acumulant pols dins un calaix, o bé un petit text explicant com és el teu dia a dia al camp, al teu obrador o botiga. Pensa que és com si estiguessis compartint aquests coneixements amb el teu veí o amic (i ho estàs fent!), però a través de les eines tecnològiques correctes per al món digital en el qual vivim. 
 
Anima’t! Implica’t! Envia’ns els teus textos i nosaltres els pujarem al blog (donant-te tot el mèrit, és clar!): 

pots enviar al whatsapp de la Bego 682272839 o per email bego@oida.cat !
 
I com sempre, per qualsevol dubte, inquietud o suggeriment, aquí estem! Envia’ns un WhatsApp o un mail:
 
Marta 616975156 marta@oida.cat
 
Bego 682272839 bego@oida.cat
 
Daniele 628887609 daniele@oida.cat
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Daniele Dibitonto

Una bio a keywords: Empresari Digital, Italià que per amor viu a Catalunya, Friqui de la programació en php i de automatismes en python, drum n bass, growth hacker (ho intento..), llibertat per tothom!

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'alÃ...