La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
mel del remei
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
10 maig 2023 · 6595
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Recerca sobre el paradigma actual dels agricultors de Catalunya

Hola! Soc la Laia :) una estudiant que està fent recerca sobre el paradigma actual dels agricultors de Catalunya pel meu TFG. Les dades rebudes seran utilitzades amb el fi de ser estudiades. La finalitat del projecte és entendre i millorar el benestar dels agricultors catalans, moltes gràcies!
L'agricultura és un sector crucial per a l'economia de Catalunya, representant gran part de PIB català i generant ocupació i contribució a la seguretat alimentària de la regió.

Tanmateix, els agricultors catalans s'enfronten a diversos reptes que dificulten la seva productivitat i rendibilitat. Tot i haver-se dedicat gran part de la seva vida, molts agricultors em comenten que estan a punt de plegar o bé han de marxar de la seva terra. En conseqüència l'oferta de productes queda en mans de pocs i aviat acabarà sent un monopoli. D'altra banda, les institucions públiques fan que el procés de demanar ajudes econòmiques sigui molt burocràtic fent que sigui gairebé impossible.

Amb Aquest projecte pretenc abordar alguns dels problemes que pateixen els pagesos catalans i, en definitiva, millorar els seus mitjans de vida. Mitjançant la millora de l'accés al crèdit, la promoció de pràctiques agrícoles sostenibles, l'augment de l'accés als mercats, la promoció de la innovació i l'adopció de tecnologia i la millora de l'organització i defensa dels agricultors.

Aquest projecte ajudarà els agricultors catalans a superar alguns dels reptes als quals s'enfronten i a aconseguir una major productivitat i rendibilitat.

Ets productor? Ajuda'm omplint aquest formulari!Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...