La teva veu
Oidà!
Laura Cros...
Reeducant ...
Laura Sola...
Jordi Bosc...
Casa Bella...
Mas Jalech
EcoBouleva...
Comarques ...
La Circula...
peix a cas...
El Rinclow...
Xevi Gonza...
CataNostru...
NO ÉS MÀ...
Nadine Cam...
Daniele Di...
Peixaterie...
Receptes E...
Yolanda - ...
Molí de l...
Elisenda S...
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
La Vegana ...
10 maig 2023 · 6179
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Recerca sobre el paradigma actual dels agricultors de Catalunya

Hola! Soc la Laia :) una estudiant que està fent recerca sobre el paradigma actual dels agricultors de Catalunya pel meu TFG. Les dades rebudes seran utilitzades amb el fi de ser estudiades. La finalitat del projecte és entendre i millorar el benestar dels agricultors catalans, moltes gràcies!
L'agricultura és un sector crucial per a l'economia de Catalunya, representant gran part de PIB català i generant ocupació i contribució a la seguretat alimentària de la regió.

Tanmateix, els agricultors catalans s'enfronten a diversos reptes que dificulten la seva productivitat i rendibilitat. Tot i haver-se dedicat gran part de la seva vida, molts agricultors em comenten que estan a punt de plegar o bé han de marxar de la seva terra. En conseqüència l'oferta de productes queda en mans de pocs i aviat acabarà sent un monopoli. D'altra banda, les institucions públiques fan que el procés de demanar ajudes econòmiques sigui molt burocràtic fent que sigui gairebé impossible.

Amb Aquest projecte pretenc abordar alguns dels problemes que pateixen els pagesos catalans i, en definitiva, millorar els seus mitjans de vida. Mitjançant la millora de l'accés al crèdit, la promoció de pràctiques agrícoles sostenibles, l'augment de l'accés als mercats, la promoció de la innovació i l'adopció de tecnologia i la millora de l'organització i defensa dels agricultors.

Aquest projecte ajudarà els agricultors catalans a superar alguns dels reptes als quals s'enfronten i a aconseguir una major productivitat i rendibilitat.

Ets productor? Ajuda'm omplint aquest formulari!Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva