Pintxo de pulled pork amb ceba caramel·litzada, salsa barbacoa i foie
Aquest any és el primer que ens presentem a la Ruta del Pintxo de La Garriga i aquest és el pintxo que presentem: Pintxo de Pulled pork amb ceba caramel·litzada, salsa barbacoa i foie.
Boníssim!!
Vine a tastar el pintxo del 14 al 24 de juliol en aquest horari: De dilluns a divendres de 19 a 22h
Si t'ha agradat el pintxo no deixis de tastar els nostres preparats cuinats a baixa temperatura, els has tastat?
Gall d’indi cuinat a baixa temperatura. Gaudeix-lo amb sal, pebre i oli!
“Fajitas” de xai o vedella cuinats a baixa temperatura, amb ceba caramel•litzada, maionesa de mostassa, i sobre un llit d’enciam fresc
Pulled Pork cuinat a baixa temperatura i amb salsa barbacoa elaborada també per nosaltres
Pots encarregar els teus plats directament a la botiga, trucant al telèfon:
Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromà tiques de manera artesanal. Tenim una hectà rea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà ) a 1000 metres d'alÃ...