18 març 2021 · 541
Comparteix a les xarxes i guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 euros!

Oidà links!

Enllaços per a les biografies del perfil de les teves xarxes socials! Amb carret e-Commerce via WhatsApp
Avui us presentem un nou servei, senzill però molt útil si habitualment utilitzes i realitzes accions a través les teves Xarxes Socials: les landing page (o pàgines d’aterratge) d’Oidà! 

Pot semblar una mica “friki”, però en realitat és molt més freqüent del que et pugui semblar. Segurament et sona haver llegit dins de moltes publicacions a Instagram la frase “link a la bio” o “enllaç al perfil de la bio”, això passa perquè dins del contingut d'un post a Instagram no és possible afegir un enllaç directe (que sigui clicable).

Les pàgines d'aterratge (en anglès conegudes com landing page, linktree o link in bio) s’utilitzen per organitzar la informació en poc temps i,molt sovint, de manera automàtica (ho fan els softwares!).

També s'utilitza molt per totes aquelles empreses o usuaris que no necessiten una pàgina web corporativa però que amb aquest instrument poden tenir els enllaços que necessiten dins el seu Instagram de manera ordenada i pràctica.

Dins de la plataforma d’Oidà ja son uns quants productors i botigues que estan utilitzant el seu link a les pròpies pàgines d’Instagram o altres Xarxes Socials.T’animes? Demana la teva!!

Si estàs registra’t a Oidà només hauràs de posar abans del teu nom “link”.
Per exemple: oida.cat/link/nom_usuari

Per mes informació no dubtis en contactar amb nosaltres via WhatsApp!


Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 euros!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta clients, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...

Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva