La teva veu
Eco Pagesos
Jordi Bosch - Mama Fermenta
mel el remei
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
17 juny 2024 · 449
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Nova convocatòria d ajudes a les PIMES: Kit Consulting

El nou programa de subvencions oferirà ajudes des de 12.000€ fins a 24.000€ per a la contractació de serveis d'assessorament digital.
Oportunitat per a la Digitalització Empresarial

Les empreses interessades en impulsar el procés de digitalització de la seva empresa, podran seleccionar els serveis d'assessorament digital entre un total de 10 categories, com Intel·ligència Artificial, Ciberseguretat, Anàlisi de dades, entre d'altres. Aquestes opcions proporcionen una àmplia gamma de solucions adaptades a les necessitats específiques de cada empresa.
Calendari de Sol·licituds

A partir de demà, 18 de juny de 2024 a les 11:00h i fins al 31 de desembre de 2024, es podran presentar les sol·licituds mitjançant la seu electrònica de Red.es i a través d'un formulari automatitzat a la plataforma AceleraPyme. Aquest procés permetrà agilitzar les sol·licituds i garantir que les empreses puguin accedir a les ajudes de manera eficient.
Finançament del Programa

El Kit Consulting és un programa de subvencions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resilència d'Espanya, finançat pels fons NexGenerationEU. Aquestes ajudes estan dissenyades per fomentar la innovació i la competitivitat de les petites i mitjanes empreses, facilitant el seu accés a tecnologies avançades i serveis digitals de qualitat.
Detalls de les Ajudes Disponibles

Les ajudes estan estructurades en funció de la mida de l'empresa:

    12.000€ per a empreses de 10 a menys de 50 treballadors
    18.000€ per a empreses de 50 a menys de 100 treballadors
    24.000€ per a empreses de 100 a menys de 250 treballadors

Aquests imports permetran a les empreses accedir a serveis essencials per al seu creixement i adaptació als reptes digitals actuals.
Suport en la Tramitació

T'ajudem i assessorem en tots els tràmits per sol·licitar l'ajuda del Kit Consulting. El nostre equip està preparat per proporcionar l'assessorament necessari per garantir que la teva empresa aprofiti al màxim aquesta oportunitat.

Per a més informació, envian's un WhatsApp https://wa.me/34628887609 o trucan's +34 628 88 76 09

Aquesta convocatòria representa una excel·lent oportunitat per a les PIMES que volen modernitzar-se i millorar la seva competitivitat en un mercat cada cop més digitalitzat. No deixis passar aquesta oportunitat i sol·licita l'ajuda per impulsar la teva empresa cap al futur digital.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai Lletó
Xai Lletó

Pla Ovi: Pla ovi es una jove explotació familiar a 400 ovelles de carn. Surten a pasturar els 365 dies del any pel nostre terme. Els corders s alimenten de la. llet de les seves mares i de les pa...